Alle codes voor PS4

Tonen als Foto-tabel Lijst

Alle codes voor PS4

8Producten in Alle codes voor PS4

per pagina
 1. Playstation 10 euro
  PlayStation Code 10,-
  10,-
  Per mail verzonden
 2. Playstation code 20 euro
  PlayStation Code 20,-
  20,-
  Per post of mail verzonden
 3. Playstation code 50 euro
  PlayStation Code 50,-
  50,-
  Per post of mail verzonden
 4. Playstation code 100 euro
  PlayStation Code 100,-
  100,-
  Per mail verzonden
 5. PlayStation Plus 25,-
  PlayStation Plus 25,-
  25,-
  Per mail verzonden
 6. PlayStation Plus 40,-
  PlayStation Plus 40,-
  40,-
  Per mail verzonden
 7. PlayStation Plus 60,-
  PlayStation Plus 60,-
  60,-
  Per mail verzonden
 8. PlayStation Plus 120,-
  PlayStation Plus 120,-
  120,-
  Per mail verzonden
Tonen als Foto-tabel Lijst

Alle codes voor PS4

8Producten in Alle codes voor PS4

per pagina

Playstation network

Met een PSN card koop je snel en zonder creditcard games, uitbreidingen en extra (in-game) content voor je PS3, PS4, PS5, PS Vita of PSP. Na aankoop van een PlayStation card bij Primera ontvang je per e-mail een code, die je online direct inwisselt voor PlayStation tegoed. Je hoeft dus niet meer de deur uit om je favoriete game in huis te halen, of te wachten tot de postbode je game bezorgt!

PlayStation tegoed gebruiken

Na het inwisselen van de digitale code verschijnt het PlayStation tegoed in je PlayStation portemonnee (wallet) en kun je direct verschillende aankopen doen. Hoewel de PSN card soms ook wel de PS5 kaart wordt genoemd, is het PlayStation tegoed bruikbaar op al je favoriete PlayStation apparaten. Van nieuwe thema’s voor het thuisscherm van je PS3 tot nieuwe wapens voor je PS Vita shooter – alles is mogelijk!

PSN card kopen

Kies een PSN card van 10, 20 of 50 euro. Na betaling ontvang je per e-mail een digitale code, die je inwisselt voor PlayStation tegoed in de PlayStation Store. Omdat je geen fysieke kaart ontvangt, hoef je niet op de post te wachten en kun je direct aan de slag. Zorg dat je online met een Nederlandstalig PlayStation Network account in de store inlogt: de code die je per e-mail ontvangt is namelijk alleen geldig in Nederland. De code van de PSN card is na aankoop 12 maanden geldig; het tegoed (na inwisseling) onbeperkt.

Geef een PlayStation kaart cadeau

Wil je een vriend(in) een PlayStation game cadeau geven, maar weet je niet welke je moet kiezen? Met een PSN card kan de ontvanger zelf zijn of haar favoriete game downloaden! Vul op de productpagina van de PSN card de naam en het e-mailadres van de ontvanger in en schrijf er een persoonlijke boodschap bij. Na betaling wordt de code voor het PlayStation tegoed direct naar de ontvanger verstuurd.

Back to top