Onze winkels zijn weer open en we helpen je graag. Lees hier meer.

Let op: door een storing worden onze digitale cadeaukaarten vertraagd verstuurd.

LET OP: door drukte bij onze postverwerker zijn online cadeaukaart bestellingen vertraagd.

Alle codes voor PS4 games

Tonen als Foto-tabel Lijst

Alle codes voor PS4 games

6Producten in Alle codes voor PS4 games

per pagina
 1. €100,- Playstation code
  €100,- Playstation code (Per e-mail verstuurd)
  100,-
 2. Playstation Plus 12 maanden
  PlayStation Plus 12 maanden (Per e-mail verstuurd)
  59,99
 3. Playstation plus 3 maanden
  PlayStation Plus 3 maanden (Per e-mail verstuurd)
  24,99
 4. Playstation code €10
  €10,- Playstation Code (Per e-mail verstuurd)
  10,-
 5. Platstation code €20
  €20,- Playstation Code (Per e-mail verstuurd)
  20,-
 6. Playstation code €50
  €50,- Playstation Code (Per e-mail verstuurd)
  50,-
Tonen als Foto-tabel Lijst

Alle codes voor PS4 games

6Producten in Alle codes voor PS4 games

per pagina

Playstation network

Met een PSN card koop je snel en zonder creditcard games, uitbreidingen en extra (in-game) content voor je PS3, PS4, PS Vita of PSP. Na aankoop van een PlayStation card bij Primera ontvang je per e-mail een code, die je online direct inwisselt voor PlayStation tegoed. Je hoeft dus niet meer de deur uit om je favoriete game in huis te halen, of te wachten tot de postbode je game bezorgt!

PlayStation tegoed gebruiken

Na het inwisselen van de digitale code verschijnt het PlayStation tegoed in je PlayStation portemonnee (wallet) en kun je direct verschillende aankopen doen. Hoewel de PSN card soms ook wel de PS4 kaart wordt genoemd, is het PlayStation tegoed bruikbaar op al je favoriete PlayStation apparaten. Van nieuwe thema’s voor het thuisscherm van je PS3 tot nieuwe wapens voor je PS Vita shooter – alles is mogelijk!

PSN card kopen

Kies een PSN card van 10, 20 of 50 euro. Na betaling ontvang je per e-mail een digitale code, die je inwisselt voor PlayStation tegoed in de PlayStation Store. Omdat je geen fysieke kaart ontvangt, hoef je niet op de post te wachten en kun je direct aan de slag. Zorg dat je online met een Nederlandstalig PlayStation Network account in de store inlogt: de code die je per e-mail ontvangt is namelijk alleen geldig in Nederland. De code van de PSN card is na aankoop 12 maanden geldig; het tegoed (na inwisseling) onbeperkt.

Geef een PlayStation kaart cadeau

Wil je een vriend(in) een PlayStation game cadeau geven, maar weet je niet welke je moet kiezen? Met een PSN card kan de ontvanger zelf zijn of haar favoriete game downloaden! Vul op de productpagina van de PSN card de naam en het e-mailadres van de ontvanger in en schrijf er een persoonlijke boodschap bij. Na betaling wordt de code voor het PlayStation tegoed direct naar de ontvanger verstuurd.

Back to top