Afbeelding vergroten
Vanaf: 50,-
Op voorraad
SKU
PLAYSTATION_50
Hoe wil je de cadeaukaart ontvangen?
E-mail
Ontvanger (optioneel)
Cadeaukaart direct verzenden als cadeau
We sturen de bevestiging van de bestelling hiernaar toe
Verzendgegevens
Cadeaukaart informatie
Nog 200 karakters
Totaal: 50,-
Direct per e-mail verstuurd
Bestellen binnen 30 seconden

Omschrijving

PlayStation Netwerk code 50,-

PlayStation Network codes (PSN cards) zijn een eenvoudige manier om snel geld aan je PlayStation Network-portemonnee toe te voegen. Voer de 12-cijferige code in en trakteer jezelf of een vriend op de beste game, in-game uitbreiding, muziek, films of een ander gaaf item. Het PlayStation tegoed is bruikbaar op al je favoriete PlayStation apparaten. Je ontvangt deze digitale code per e-mail.

Let op! De PSN code is landgebonden, waardoor je deze alleen kunt gebruiken met een Nederlands PlayStation Network account.

 

Instructies voor verzilveren:

Er zijn verschillende manieren om je PSN card in te wisselen. Kijk hieronder welke methode voor jou het beste werkt.

Je code verzilveren op de PS5:
 1. Ga naar je account
 2. Druk op de toets omhoog op je bedieningspad om het menu 'Functies' te openen
 3. Ga naar 'Instellingen', 'Betaling en abonnementen', 'Codes inwisselen' en druk op de X-toets
 4. Voer je 12-cijferige code in en kies 'Inwisselen'

Je code verzilveren op de PS4:
 1. Selecteer je lokale gebruikersaccount
 2. Druk op de toets omhoog op je bedieningspad om het menu 'Functies' te openen
 3. Ga naar 'Instellingen', 'PlayStation Network', 'Accountinformatie', 'Portemonnee', 'Geld toevoegen' en druk op de X-toets
 4. Kies voor 'Code inlossen'
 5. Voer je 12-cijferige code in en kies 'Doorgaan'

Je code verzilveren op de PS Vita:
 1. Log in je account
 2. Open de PlayStation Store
 3. Ga naar 'Opties' en selecteer 'Codes inlossen'
 4. Voer je 12-cijferige code in en kies 'Doorgaan'

Je code verzilveren via de PlayStation website:
 1. Ga naar de Playstation Store
 2. Meld je aan met je Aanmeldings-ID gegevens, waarna je rechtsboven je Online-id naam ziet. Ga hier met je muis op staan en klik vervolgens op 'Code inwisselen'
 3. Voer je 12-cijferige PSN code in en klik op 'Doorgaan'

De PSN Card is 12 maanden na aankoop geldig. Wanneer je jouw tegoed hebt verzilvert en het in je PSN Portemonnee staat is de geldigheid onbeperkt. 

Productspecificaties

Primera

Primera
AssortimentDigitale cadeaukaarten
Voor wie is het?Man, Jongen
MerkPlayStation
ConsolePlayStation
VerzendmethodePer mail
Voorwaarden
U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na levering van het voucher met code annuleren, indien de code nog niet verzilverd is. U ontvangt dan het aankoopbedrag terug. Voor annulering en terugbetaling kunt u contact met ons opnemen via ons telefoonnummer. De verstrekker van de tegoedboncode: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (bedrijfsnummer 06020283), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, VK. Alleen te verzilveren bij de verstrekker door gebruikers van 18 jaar of ouder met een Sony Entertainment Network-account (SEN-account) dat is geregistreerd in Nederland. Servicevoorwaarden, privacybeleid, de algemene voorwaarden voor tegoedboncodes, gebruiksvoorwaarden voor software en specifieke aanvullende voorwaarden voor de content/diensten zijn van toepassing. Zie www.playstation.com/legal/PSNTerms. Doe geen aankoop als je niet akkoord gaat met de voorwaarden. Accounthouders kunnen bedragen in hun PSN-portemonnee gebruiken om te betalen voor content die in de PlayStation®Store verkrijgbaar is voor Nederlandse accounthouders. Er zijn nog meer restricties van toepassing voor accounthouders jonger dan 18 jaar. Bepaalde abonnementaankopen vereisen dat de accounthouder een betaalkaart heeft geregistreerd. Een PlayStation®3-, PlayStation®Vita-, PlayStation®4-systeem of een ander compatibel Sony-systeem is vereist, evenals een werkende internetverbinding. Gebruiker draagt de kosten van een internetverbinding. De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld. Wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Kan slechts één keer worden gebruikt.
Dit vind je misschien ook leuk
Back to top