Cadeaukaarten met bedrijfslogo en eigen tekst

Zoek je een cadeau als relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk? Kies dan voor een gepersonaliseerde Primera Keuze Cadeaukaart, bijvoorbeeld met het eigen bedrijfslogo. Personaliseren met een bedrijfslogo is al mogelijk vanaf 100 cadeaukaarten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten voor het personaliseren? Vraag dan vrijbijvend een offerte aan.


Hoe werkt het?

Wil je de cadeaukaarten extra persoonlijk maken? Dan kun je jouw cadeaukaarten eenvoudig in vier stappen laten bedrukken met een eigen bedrijfslogo en/of tekst.

  1. Vraag vanaf 100 stuks vrijblijvend een offerte aan.
  2. Tevreden over je offerte? Download dan via onderstaande buttons een EPS of PDF bestand om je cadeaukaart in op te maken.
  3. Stuur de opgemaakte bestanden naar zakelijk@primera.nl.
  4. We sturen je een digitale proef ter akkoord. 
  5. Na akkoord, gaan we gelijk voor je aan de slag en maken we jouw bestelling verzendklaar en pakken we het ook nog eens gratis en feestelijk voor je in.

Snel cadeaukaarten nodig?

Wil je vandaag nog actie ondernemen om je relaties of medewerkers een cadeaukaart van hun keuze te geven? Mail naar zakelijk@primera.nl of bel onze collega's van de zakelijke afdeling op: 085 - 48 66 236 . Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 20.00 uur. 

Back to top