Alle codes voor Xbox

Tonen als Foto-tabel Lijst

Alle codes voor Xbox

7Producten in Alle codes voor Xbox

per pagina
 1. Xbox digital gift card €10
  €10,- Xbox Digital Gift Card
  10,-
  Per mail verzonden
 2. €20,- Xbox Digital Gift Card
  €20,- Xbox Digital Gift Card
  20,-
  Per mail verzonden
 3. Xbox digital gift card €25
  €25,- Xbox Digital Gift Card
  25,-
  Per mail verzonden
 4. Xbox 30 euro
  €30,- Xbox Digital Gift Card
  30,-
  Per mail verzonden
 5. xbox 5 euro
  €5,- Xbox Digital Gift Card
  5,-
  Per mail verzonden
 6. Xbox 50 euro
  €50,- Xbox Digital Gift Card
  50,-
  Per mail verzonden
 7. Xbox 75 euro
  €75,- Xbox Digital Gift Card
  75,-
  Per mail verzonden
Tonen als Foto-tabel Lijst

Alle codes voor Xbox

7Producten in Alle codes voor Xbox

per pagina

Xbox gift card

Met een Xbox gift card koop je online games, uitbreidingen, apps, films, series, accessoires en meer. De digitale code, die je na het kopen van de Xbox live kaart direct per e-mail ontvangt, gebruik je zowel voor Xbox als in de online Microsoft Store, bijvoorbeeld om een nieuwe headset te kopen – of cadeau te doen.

Xbox gift card codes gebruiken

De digitale code in je e-mail verzilver je direct via je Microsoft-account. Dat kan op verschillende apparaten: op je Xbox 360 (Xbox Live vereist) of Xbox One console, of op je computer, tablet of telefoon in de Microsoft Store.
Zorg ervoor dat je over een Microsoft Nederland account beschikt: de gift card van Xbox werkt niet met accounts uit andere landen. Met het tegoed van je Xbox card koop je games, uitbreidingen en extra in-game content (bijvoorbeeld gamepacks en munten) voor je Xbox, krijg je toegang tot de nieuwste films en series en koop je apparaten en accessoires in de online Microsoft Store.

Xbox gift card kopen

Net als andere producten bij Primera koop je de Xbox gift card snel en gemakkelijk online. Kies eerst het bedrag: Xbox Live kaarten zijn er van 5 tot 75 euro. Je hebt geen creditcard nodig en hoeft niet te vrezen voor hoge rekeningen aan het einde van de maand, omdat je je tegoed Xbox tegoed met een vast bedrag opwaardeert. Na betaling ontvang je binnen enkele minuten een unieke, 25-cijferige code in je mailbox. Xbox gift card codes zijn onbeperkt geldig. Omdat je geen fysieke Xbox Live kaart in de brievenbus krijgt, kun je direct aan de slag!

Geef een Xbox gift card cadeau

Met een Xbox gift card kiezen jouw vrienden en familie zelf hun favoriete game, film of accessoire! Op de productpagina van de Xbox kaart kun je de naam en het e-mailadres van de de ontvanger achterlaten, samen met een persoonlijke boodschap. De code wordt dan na aankoop per e-mail naar de ontvanger verstuurd.

Back to top