Afbeelding vergroten

Roblox Digital Gift Card €20

Vanaf: 20,-
Op voorraad
SKU
ROBLOX_20
Ontvanger (optioneel)
Cadeaukaart direct verzenden als cadeau
We sturen de bevestiging van de bestelling hiernaar toe
Verzendgegevens
Cadeaukaart informatie
Nog 200 karakters
Totaal: 20,-
Direct per e-mail verstuurd
Bestellen binnen 30 seconden

Omschrijving

Let op! Vanaf 24 april 2023 wordt Roblox-tegoed niet langer in Amerikaanse dollars uitgedrukt. Je tegoed wordt automatisch omgezet naar de overeenkomstige waarde van lokale valuta op basis van de huidige wisselkoersen.

 

Til je Roblox-ervaring naar een hoger niveau!
Gebruik Roblox-cadeaubonnen om Robux (de virtuele valuta op Roblox) te kopen en ontvang extra spelcontent of upgrade je avatar met gave items. Je kunt de pret ook verdubbelen door je cadeaubon te verzilveren voor een Roblox-abonnement.

Verzilverinstructies

  1. Ga naar Roblox.com/redeem

  2. Log in of maak een account

  3. Voer je kaartnummer (bestaande uit cijfers en letters) in op de website

  4. Klik op redeem om je tegoed toe te voegen

  5. Geef je tegoed uit aan Robux en meer!

    Let op: je kunt de code alleen inwisselen via een browser. Het is helaas niet mogelijk om het via de Roblox app in te wisselen. 

    Indien het Roblox account niet in Nederland (of Europa) is aangemaakt, dient de valuta van het land waar het account is aangemaakt aangehouden te worden.
Productspecificaties

Primera

Primera
AssortimentDigitale cadeaukaarten
Voor wie is het?Man, Jongen
MerkRoblox
VerzendmethodePer mail
Voorwaarden
Deze kaart kan slechts één keer worden ingewisseld op www.roblox.com voor Roblox-tegoeden, die alleen mogen worden gebruikt voor het verkrijgen van bepaalde producten en diensten op www.roblox.com. Beschikbaarheid en prijzen van producten en diensten zijn onderhevig aan wijzigingen en leeftijdsrestricties kunnen van toepassing zijn. Om deze kaart in te wisselen en Roblox-tegoeden te gebruiken, moet u toegang tot het internet hebben, zich registreren voor een Roblox-account en de Robox-websitevoorwaarden accepteren. Gedeeltelijke inwisseling is niet toegestaan. Deze kaart kan niet ingewisseld worden voor geld of tegoeden, behalve wanneer dit wettelijk vereist is. Doorverkoop is ten strengste verboden. Koop niet als de PIN-code is afgekrast. De kaart is ongeldig waar deze wettelijk verboden is. Roblox is niet verantwoordelijk als deze kaart wordt gebruikt zonder uw toestemming of als deze verloren, gestolen, beschadigd of vernietigd raakt. Een kaart verkregen door fraude wordt niet gehonoreerd. Voor minimale systeemvereisten en meer informatie, waaronder hoe u het saldo van uw cadeaubon kunt bepalen, gaat u naar www.roblox.com of neemt u contact met ons op via www.roblox.com/support. © 2019 Roblox Corporation. Alle rechten voorbehouden. Alle getoonde handelsmerken zijn eigendom van Roblox Corporation. Houd er rekening mee dat deze Algemene Voorwaarden een aanvulling vormen op de algemene gebruiksvoorwaarden van www.roblox.com. Alle bepalingen van de algemene gebruiksvoorwaarden zijn ook van toepassing op de cadeaubonnen, tenzij in deze Algemene Voorwaarden anders wordt vermeld.
Dit vind je misschien ook leuk
Back to top