Afbeelding vergroten
Vanaf: 5,-
Op voorraad
SKU
535126RZPXX6W63B
Hoe wil je de cadeaukaart ontvangen?
E-mail
Waarde en aantal

minimaal 5,- maximaal 150,-

25,-
50,-
75,-
100,-

Ontvanger (optioneel)
Cadeaukaart direct verzenden als cadeau
We sturen de bevestiging van de bestelling hiernaar toe
Verzendgegevens
Cadeaukaart informatie
Nog 200 karakters
Totaal: 5,-
Direct per e-mail verstuurd
Bestellen binnen 30 seconden

Omschrijving

Bij HEMA kun je voor alles terecht.

Van kleding en woonartikelen tot foto's en gebak. Ook voor originele cadeaus ben je bij HEMA aan het juiste adres. Met de HEMA cadeaukaart slaag je dus altijd. En shoppen kan door heel Nederland, Belgie, Frankrijk, Duitsland en zelfs in Spanje.

De HEMA Cadeaukaart kan worden opgeladen met een bedrag tussen de 5 - 150 euro. Het tegoed op de kaart is onbeperkt geldig en kan in één keer of in delen worden besteed. Cadeaukaarten kunnen niet voor contanten worden ingewisseld en worden niet geruild of retourgenomen.

Productspecificaties

Primera

Primera
AssortimentDigitale cadeaukaarten
Voor wie is het?Man, Vrouw, Jongen, Meisje
MerkHEMA
VerzendmethodePer mail
Voorwaarden
Iedere Cadeaukaart code wordt slechts één maal verstrekt. U dient de Cadeaucard code zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies (waaronder tevens begrepen het (per ongeluk) wissen van e-mails) vindt geen vergoeding plaats. Met de HEMA cadeaukaart kunt u bij iedere HEMA betalen in de landen waar de euro (€) als munteenheid wordt gehanteerd. Ook te besteden op hema.nl. Het tegoed op deze cadeaukaart is onbeperkt geldig maar kan niet als contant worden uitbetaald.
Dit vind je misschien ook leuk
Back to top