Afbeelding vergroten
Vanaf: 5,-
Op voorraad
SKU
FASHIONCHEQUE
Hoe wil je de cadeaukaart ontvangen?
Post
Waarde en aantal
Waarde en aantal

minimaal 5,- maximaal 150,-

25,-
50,-
75,-
100,-

Cadeauverpakking kiezen
Cadeauverpakking kiezen
Gratis
Gratis
Gratis
Voeg een persoonlijk kaartje toe
Voeg een persoonlijk kaartje toe
Een kaartje met persoonlijke tekst kost 0,99
Cadeaukaart informatie
Nog 200 karakters
Totaal: 5,-

Omschrijving

It's shopping time!

Fashioncheque is de algemene modecadeaukaart van Nederland waarmee je op een leuke en persoonlijke manier mode cadeau kunt geven en krijgen. Van avondkleding tot jeans en van accessoires tot schoenen. Fashioncheque is er voor iedere maat en smaak.

Met fashioncheque geef of krijg je een leuk en persoonlijk mode cadeau. Van jeans tot schoenen en van T-shirts tot jurkjes, deze cadeaukaart is geschikt voor iedere maat en iedere smaak. fashioncheque wordt geaccepteerd door meer dan 10.000 kledingwinkels (waaronder Bijenkorf, Rituals, Only For Men en Shoeby) in heel Nederland. De mogelijkheden zijn dus oneindig! fashioncheque is altijd mooi vormgegeven en wordt geleverd in een luxe verpakking, verkrijgbaar in diverse thema's.

Fashioncheque werkt heel simpel. Wanneer je deze cheque cadeau wilt doen, kun je deze opwaarderen naar een bedrag tussen de € 10 en € 150. De ontvanger kan deze cheque vrij besteden in één van de duizenden kledingwinkels door het hele land. Het bedrag wat op de kaart staat niet hoeft niet in één keer opgemaakt te worden, maar kan in meerdere keren besteed worden. Het tegoed op de fashioncheque is twee jaar geldig. Dit tegoed kan niet her opgewaardeerd worden.

Wil je deze Fashioncheque online besteden? Je kunt maximaal 50,- per online transactie uitgeven. Voor de verzilvering in fysieke winkels, geldt er geen maximum. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag naar Fashioncheque.

Productspecificaties

Primera

Primera
AssortimentCadeaukaarten
Voor wie is het?Man, Vrouw
MerkFashioncheque
VerzendmethodePer post
Dit vind je misschien ook leuk
Back to top