Tussen 25 februari en 1 maart hebben wij helaas geen contactformulieren ontvangen. Heb je nog geen antwoord op je vraag, neem dan opnieuw contact met ons op.
Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

Google Play

Sluiten
Sluiten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Google Play

1Product in Google Play

per pagina
  1. Google Play code
    Google Play gift code (Per e-mail verstuurd)
    van 15,- tot 75,-
Tonen als Foto-tabel Lijst

Google Play

1Product in Google Play

per pagina

Google Play

De Google Play card gebruik je als betaalmiddel voor het kopen van Android apps en games in de Google Play Store. Zodra je de Play kaart online bij Primera hebt gekocht, ontvang je per e-mail een unieke Google Play card code, die je direct inwisselt voor Google Play tegoed. Met dit tegoed heb je beschikking tot de nieuwste apps, games, films, boeken, series en meer!

Google Play tegoed gebruiken

De Google Play store is ’s werelds grootste platform voor mobiele games. Gebruik de Google Play gift card code voor het downloaden je favoriete games en extra in-game items, bijvoorbeeld voor Pokémon Go of Rise of Kingdoms. Of trakteer jezelf op handige productiviteits-apps voor je tablet, de nieuwste films, series, boeken, tijdschriften of je favoriete muziek.

Google Play card kopen

Bij het kopen van een Google Play card vul je zelf een bedrag tussen de 15 en 500 euro in. Je hebt hiervoor geen creditcard nodig en je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte rekeningen, omdat je jouw Play tegoed voor een vast bedrag opwaardeert. Na aankoop bij Primera ontvang je een Google Play card code in je mail, die je direct in de Play Store kan inwisselen voor Google Play tegoed. Het tegoed is onbeperkt geldig. Omdat je de code digitaal ontvangt en niet hoeft te wachten tot er een fysieke cadeaubon op de deurmat valt, kun je binnen een paar minuten aan de slag!

Geef een Google Play gift card cadeau

Met een Google Play gift card laat je jouw vrienden of familie zelf hun cadeau uitkiezen. Vul op de productpagina bij Primera de naam en het e-mailadres van de ontvanger in, schrijf een persoonlijke boodschap en de unieke Google Play gift card code wordt direct verstuurd. Zo ben je er met je verjaardagscadeaus voortaan altijd op tijd bij!

Back to top